Позата за сън лъжички е сред най-предпочитаната от двойките. При нея

...
Позата за сън лъжички е сред най-предпочитаната от двойките. При нея
Коментари Харесай

Какво разкрива спането в поза лъжички за връзката ти?

Позата за сън лъжички  е измежду най-предпочитаната от двойките. При нея се основава удобна и интимна среда в леглото. Ново проучване демонстрира, че двойките, които спят в поза лъжички, имат по-щастлива връзка. Нека разберем на какво се дължи това!
Прочетете още
Проучване, оповестено в Archives of Sexual Behavior (Springer), открива, че сътрудниците, които при сън заемат  поза лъжички , се радват на по-добри връзки от тези, които спят по различен метод.

Всъщност, в случай че сте толкоз покрай колегата си, можете изцяло да се изолирате от околния свят, дразнещите шумове и да релаксирате по-пълноценно. Тази позиция ви оказва помощ да игнорирате стресиращите фактори и в същото време демонстрира високо качество на интимните ви отношение.

Гушкането е основно при позата лъжички, А този акт, от своя страна, е доста значим за положителния климат в една връзка. Според проучването, в което са взели присъединяване над 500 души, тази поза е обвързвана със задоволителна сексуална активност при сътрудниците и хармонични връзки.

Проучването демонстрира още, че хората, които се гушкат по-често, се усещат по-обичани и ценени, само че е годно и противоположното - те прегръщат половинката си, тъй като я обичат.

В допълнение,  позата за спане лъжички  често е отпратка към полови подвизи в спалнята или пък се случва след такива. И в двата случая тя засвидетелства мощна непосредственост сред сътрудниците и тяхната взаимна обич.

Други признаци на добра връзка са честото допиране сред сътрудниците, пълноценните диалози, прекарването на време дружно, шерването на общи ползи и отговорности.

Въпреки че  спането в поза лъжички  изглежда доста сантиментално, то не е комфортно за някои двойки. Това напълно не значи, че има сериозен раздор в връзките им. При дългите връзки да вземем за пример сътрудниците могат да спят с тил един към различен, което демонстрира, че всеки от тях държи на своето самостоятелно пространство и не изпитва нужда да е вкопчен в половинката си.

Интересно е също по този начин да се означи, че някои влюбени преплитат краката си при спане. На подсъзнателно равнище това е израз, че са изцяло открити и отворени един за различен, без да крият тайни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР